NHL

Gratis stream & riskfritt spel: Ottawa – Vegas (4 nov)

Äntligen är det dags för ishockey av toppklass med månadens NHL-match i SVT. Inte nog med gratis stream så har även NordicBet 100 kr riskfritt spel. En oslagbar kombo!

Den 4 november möter Ottawa Senators, Vegas Golden Knights i NHL. Vi håller som alltid utkik efter gratis NHL live streams, och här har vi en match du inte får missa. Nystartade och hypade Vegas Golden Knights möte med det anrika Ottawa Senators kommer utan tvekan bli spännande. Båda har fått en bra start av säsongen och ligger bra till i pågående NHL tabell. Vi tar dig igenom de viktigaste detaljerna.

Matchdetaljer för Ottawa – Vegas den 4 november

Betta på Ottawa – Vegas

Passa på att betta på matchen. Nu när vi streamar gratis genom SVT kan vi istället utöka spänningen i matchen med ett bett. NordicBet firar säsongsstarten av NHL med att erbjuda riskfritt spel värt 100 kr. De ger dig ett riskfritt spel att spela på vilket NHL-spel du vill. Allt du behöver göra är att registrera dig på NordicBet, göra en insättning och sedan gå till kampanjer och hämta ditt riskfria spel. Snacka om jackpot! Gratis stream och riskfritt spel!

Nedsläpp: 20.00

Arena: Canadian Tire Centre, Ottawa, Kanada

Stream: SVT play (gratis)

Så här streamar du på SVT Play

  1. Gå till SVT play
  2. Klicka in på ishockey och NHL
  3. Starta din NHL-stream

Gå till SVT Play

Se alla NHL live streams online

Får du inte nog av NHL och vill ha full tillgång till NHL streams online? Då gör du bästa att använda Viaplay, och får då enkelt tillgång till säsongens alla 1300 matcher när du vill, från vilken enhet du vill.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

To Top