Djurgården hockey streams

Se Djurgården hockey streams när dom gör upp om guldet i SHL. Hitta alla matcher med live streams via mobil, dator eller på TV.

No games found for djurgarden-hockey

Se alla matcher från SHL

På Alltommatchen.se hittar du alltid alla SHL matcher med matchdetaljer om allt du behöver veta.

Gå till SHL live stream

Så ser du DIF stream på C More

  1. Gå till C More
  2. Registrera & välj sportpaketet
  3. Starta din stream

Gå till C More

Djurgårdens IF Ishockeyförening

Djurgården är ett professionellt ishockeylag från Stockholm, som är en del Djurgårdens IF-organisationen. Djurgården är det mest framgångsrika svenska hockeyslaget genom tiderna. De har vunnit SM-guld 16 gånger. Det senaste gulden var 2001. De har även vunnit Europacupen i ishockey två gånger (91 och 92). Efter två säsonger i HockeyAllsvenskan har Djurgården återigen klättrat upp och spelar nu i SHL sedan 2014.

Djurgårdens hemmaarena är Hovet, med en kapacitet på 8 094. Högprofilmatcher som derbys mot AIK och vissa playoffmatcher spelas i Ericsson Globe som har en kapacitet på 13 850.

De vanligaste smeknamnen för laget är ”Järnkaminerna”, ”Stockholms stolthet” och ”Mesta mästarna”. Djurgården har också en supporterklubb som heter Järnkaminerna, som de delar med fotbollslaget.

Streama Djurgården live online

Missa inga matcher när Djurgården spelar i SHL. Med streamingtjänster online kan man enkelt se ishockey i HD-upplösning, och uppleva alla matcher som om man var där på plats. Det är smidigt att streama Djurgården från alla dina enheter, som mobil, tablet, dator eller på TV. Du kan då se DIF stream när och hur du vill. Du kan också välja att se matcherna över WiFi eller över mobilnätet, och på så sätt se Djurgården hockey vart du än där. Tänk på att när du streamar över mobilnätet inte ha för hög bildkvalité, då det kan dra mycket surf. Det är bättre att sänka bildkvalitén lite. Då kan du se ännu mer ishockey på mobilen.


To Top