Allsvenskan

Streama AIK – IFK Göteborg online 30 okt

Den 30 oktober är det dags för match på Friends Arena igen. AIK tar emot IFK Göteborg i ett storslaget rivalmöte i Allsvenskan. Tar vi en titt i tabellen så hittar vi AIK i toppen på andra plats och blåvitt på åttonde plats. Matchen kan ses live på Friends Arena och för de som inte kan vara där på plats kan streama matchen på C More. Vi tar dig steg för steg igenom hur du streamar matchen online live.

Matchdetaljer för AIK – IFK Göteborg

Streama AIK – IFK Göteborg 30 oktober

Vi rekommendrar att du registerar dig i god tid innan matchen, så att du inte missar något. Se AIK – IFK Göteborg stream online på C More. Det är enkelt genom deras användarvänliga streamingtjänst som finns till mobil, tablet, dator och på smart-TV. Det är enkelt att komma igång och du får dessutom full tillgång till svensk fotboll och Allsvenskan i HD-upplösning.

  • Avspark: 19.00
  • Arena: Friends Arena, Solna, Stockholm
  • Stream: C More

Så här streamar du på C More

  1. Gå till C More
  2. Registrera & välj sportpaketet
  3. Starta din stream

Gå till C More

Streama fotboll och Allsvenskan online

Följ fotboll i toppklass online genom live stream. Upplev action från spelplanen direkt i din mobil, tablet eller dator. Det är enkelt och engagerande. Speciellt med dagens högupplösta bild där du kan se varenda grässtrå.

Streama live på mobil, tablet och TV

Det är enkelt och bekvämt att streama sport från alla dina enheter oavsett om det är en mobil, tablet, TV eller dator. Dagens streamingtjänster har en app för alla enheter. Det gör det enkelt att följa alla allsvenskan matcher via live stream. När man streamar genom mobilen är det viktigt att tänka på vilken uppspelningskvalité man använder. Har man hög bildkvalité kan det dra mycket surf. Därför är det bättre att sänka bildkvalitén lite när man streamar fotboll över mobilnätet. Använder man WiFi är det dock inga problem att streama högupplöst HD-kvalité.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

To Top