Fotboll

Få ett livespel värt 250 kr på fotboll

Champion League

Det finns inget bättre än att få gratis betts att sparka igång ditt nästa fotbollsspel med. Nu har du chansen att få bättre värde för pengarna, och vem gillar inte det? Med Betsafe får du tillgång till en fantastisk kampanj som ger dig 250 kr värt av livespel, bara genom att spela för minst 10 kr på fotbollsodds.

Så här får du 250 kr livespel

  1. Registrera dig på Betsafe
  2. Lägg ett spel på minst 10 kr på fotboll före matchen (minimumodds 1,50)
  3. Få ett gratis livespel värt 250 kr

Gå till Betsafe

Hur funkar livespel på fotboll?

Livespel, även kallat liveodds, är när man bettar på en match som redan har börjat. Det finns flera fördelar med att satsa på live odds. För det första kan du se vad som händer innan du bestämmer dig för att betta. För det andra behöver man inte studera statistik utan du kan dyka rätt in i stridens hetta, vilket ger dig chansen att ändra ditt bett eller placera nya betts under matchen. Det är möjligt att spela på alla stora ligor som små, t.ex. Allsvenskan, Premier League, Champions League eller Fotbolls VM.

Den grundläggande principen för att vinna på live fotbollsspel är egentligen rätt enkel: du måste dra nytta av ineffektiviteten i marknaden. Det betyder att man slår till när oddsen inte återspeglar vad faktiskt sannolikheten är. Man brukar säga att det bara tar en sekund att göra mål vilket beskriver hur snabbt odds kan ändras och möjligheten i det oförutsägbara.

Glöm inte kolla villkoren

Gratisspel som erbjuds av de bästa spelbolagen har alla olika villkor. Det betyder att du måste läsa villkoren noga innan du öppnar ditt konto för att inte bli överraskad av vissa ogynnsamma förhållanden samt att se om kunderna från ditt land kvalificerar sig för erbjudandet. Var därför alltid noga med villkoren.

Gå till Betsafe för att läsa mer.

Bli bättre på livespel

Som med mycket annat ger övning färdighet men det kräver tålamod för att ta sig dit. Livespel är både kul och lönsamt för den som kan grunderna. Researcha ordentligt och hitta luckorna som kan göra dig till en vinnare. En bra början är att läsa om sannolikhet.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

To Top