Alla Frölunda streams

Se Frölunda streams och följ dom kämpa om guldet i SHL. Hitta alla matcher med live streams via mobil, dator eller på TV.

No games found for frolunda-indians

Se alla matcher från SHL

På Alltommatchen.se hittar du alltid alla SHL matcher med matchdetaljer om allt du behöver veta.

Gå till SHL’s alla matcher

Frölunda HC

Frölunda Hockey Club, även känd som Frölunda Indians, är en svensk professionell ishockeyklubb från Göteborg. De spelar i den högsta svenska ligan, (SHL, tidigare Elitserien). Där har de spelat majoriteten av klubbens existens. Den senaste gången de spelade i den lägre divisionen, HockeyAllsvenskan, var 1995. Frölunda har vunnit SM-guld fyra gånger, 1965, 2003, 2005 och 2016.

Klubben grundades den 3 februari 1938, som ishockeydel av Västra Frölunda IF och en självständig förening den 29 mars 1984. Den 16 juni 2004 förkortade klubben namnet från Västra Frölunda Hockey Club till Frölunda Hockey Club.

Frölundas hemmaarena är Scandinavium i centrala Göteborg, som har en kapacitet på 12 044 personer. Frölundaborg används när Scandinavium är upptaget av andra evenemang. Frölundas genomsnittliga hemma närvaro har varit högst i SHL i över ett decennium.

Streama Frölunda Indians live online

Missa inga matcher när Frölunda spelar i SHL. Det är enkelt genom populära streamingtjänster att se på ishockey i HD-upplösning. Titta på alla matcher som om du var på plats i arenan. Med streams kan du se Frölunda i alla dina enheter, mobil, tablet, dator eller på TV. Använd antingen WiFi eller streama över mobilnätet. Då kan du se Frölunda ishockey vart du än där. När du streamar över mobilnätet är det bra att tänka på att inte ha för hög bildkvalité. Det kan dra mycket surf om du har hög bildkvalité. Sänk istället kvalitén litegrann så att du kan du se ännu mer ishockey på mobilen.


To Top