NHL Live stream

Hitta NHL live stream direkt & missa inga direktsända matcher. Titta på ishockey live via dator, mobil eller på TV.

Streama på Viaplay Photo: Shutterstock

Hela listan: NHL stream live

Premier League live stream på Viaplay Alla matcher Streama nu
Premier League live stream på Viaplay
Testperiod
Alla matcher gratis under testperiod Gratis testperiod
SVT Play Månadens match Streama nu
Viasat Sport Premium Alla matcher  Visas på TV
TV3 Utvalda matcher  Visas på TV

Titta på stream – helt gratis

Behöver du ha stream av hög kvalité? Känner du att du är en av de som saknar de alternativ som inte kostar en förmögenhet? Ingen fara. De större bolagen erbjuder ibland olika sorters testperioder av sina kanaler där man kan kolla på NHL och ishockey helt gratis under en begränsad (men helt okej) tid. Vad du har möjlighet till att göra då är att kolla på ditt favoritlag i NHL och samtidigt utvärdera tjänsten och bestämma dig för om du kan tänka dig att betala en kommande månadsavgift eller om du vill kika vidare på andra alternativ.

Titta om Viaplay fortfarande har gratis testperiod här

I Sverige är det SVT och TV3 som erbjuder gratis NHL streams och som svensk har du då möjlighet att titta på ett par matcher per säsong, det är så det ser ut i dagsläget. Vi rekommenderar alltid våra läsare att hålla sig till lagliga streams, och anledningen till att vi tar upp detta är för att de kryllar av olagliga streams på nätet där tvivelaktiga hemsidor erbjuder live streaming, men ofta av dålig kvalité.

NHL live stream

Se NHL live bärbart och bekvämt

Letar du efter en grym användarupplevelse för just ishockey så är Viasat och Viaplay två kanonval när det kommer till live stream NHL. Här har du även möjlighet att streama på alla dina bärbara enheter, vilket gör att du inte är begränsad till vardagsrummet och soffan, utan kan enkelt och bekvämt ligga i sängen eller varför inte streama från mobilen när du är hemifrån. Just Viaplay och Viasat erbjuder sin tjänst via egna appar som du som kund kan ladda ner på din enhet. Här kan du se matchen oavsett om du har en iPad, laptop eller smart-tv. Denna typ av live stream online inkluderar även analyser och reportage innan och efter matcherna, så du kan vara säker på att få hela paketet.

Surfmängd och live stream

Idag streamar vi mer än någonsin, men det samma gäller även mängden data som vi använder och förbrukar, ofta via våra abonnemang från antingen internetleverantören, eller mobiloperatören. Du kan ofta välja vad för typ av streamkvalite du vill använda, och det brukar finnas två eller tre olika alternativ, lågupplöst, mellan och högupplöst. Tänk på detta, speciellt om du streamar live från din mobil där högupplöst stream snabbt kan äta upp din datamängd som du har tillgodo varje månad. Vet du om att du ska titta på en match på din bärbara enhet och inte har din internetanslutning hemma tillgänglig, rekommenderar vi att du söker upp ett wifi-nätverk som du kan använda för att streama NHL.

NHL live stream, enkelt och problemfritt

Vare sig du är ett New York Rangers-fan eller Pittsburg Penguins-fan, kan vi konstatera att NHL är en liga för sig som står för storartad underhållning och fartfylld action. Därför är det en fröjd att vara del av en tid då det aldrig varit enklare att live stream från andra sidan av atlanten. Du kan se NHL live stream genom att kolla in Viaplay eller liknande tjänster som finns i Sverige. När du valt ett alternativ som passar dig, är det bara att börja streama från din favoritenhet!

Så här streamar du NHL på Viaplay

  1. Gå till Viaplay
  2. Registrera & välj sportpaketet
  3. Starta din stream
  4. Avsluta abonnemanget när du vill

Gå till Viaplay


To Top