NHL Tabell

Håll full koll på tabellen. Bevaka varenda rörelse i NHL och se ställningen direkt live

Streama på Viaplay

NHL tabell 2017/18

Håll dig uppdaterade med de senaste siffrorna i tabellen. Nedan hittar du rykande färsk data från de senaste matcherna.

Eastern Conference

Western Conference

Förklaringar av begrepp

GP: Games played / Spelade matcher
W: Wins (2 poäng) / Vinster (2 poäng)
L: Losses (0 poäng) / Förluster (0 poäng)
OL: Overtime losses / Övertidsförluster
PTS: Points / Poäng

 nhl tabell stanley cup

Så här funkar Stanley Cup playoff

I grundserien spelar lagen 82 matcher mellan oktober och april. Stanley Cup playoffen, som går från april till början av juni, är en elimineringsturnering där två lag spelar mot varandra för att vinna en bäst-av-sju-serie för att kunna gå vidare till nästa runda. Det slutliga kvarvarande laget är Stanley Cup-mästaren. Åtta lag från varje konferens kvalificerar sig till slutspelet: de tre bästa lagen i varje division plus de två konferenslag med nästa högsta antal poäng. De två konferensmästarna fortsätter till Stanley Cup-finalen. I alla omgångar delas det högst rankade laget hemma-is-fördel, med fyra av de sju matcherna som spelas på lagets hemstadium.

Alltid uppdaterad tabell

Kom alltid tillbaka till en uppdaterade tabell med de senaste händelserna inräknade. Våran live-synkade tabell är alltid uppdaterad för både eastern och western conference. Kom tillbaka på mobil, dator eller iPad och missa inga rörelser i tabellen.

Följ NHL live

Missa inga viktiga matcher under NHL säsongen. Se till att säkra din stream och missa inga tillfällen att se NHL gratis. Gå till NHL live stream för att hitta alla live streaming alternativ för NHL.


To Top