Stream

Köpa match Cmore – Så ser du pay-per-view

Vill du se en match på C More men inte vill köpa ett abonnemang? Om du bara vill se en match är det billigare att köpa matchbiljett/PPV på C More. Vi visar i den här artikeln hur du enklast gör för att köpa match Cmore.

 

Istället kan du spara pengar och KLICKA HÄR och registrera dig på Leovegas.com och sätta in 50kr istället så kan du se de flesta matcherna gratis där!

 

Köpa match C More

Det är enkelt att köpa matchbiljett eller som vissa kallar det pay-per-view på C More. Det är endast några få klick sedan är man igång. Följ stegen nedan för snabbaste vägen till att komma igång med din stream.

Så köper du match C More

  1. Gå till C More Matchkalender
  2. Klicka in på matchen du vill se
  3. Välj Köp matchbiljett
  4. Registrera dina uppgifter
  5. Börja streama din match

Köp en match nu

Köpa match Cmore

Hitta matcher på C More

På C More kan du enkelt se kommande matcher och se om de kan köpas separat. Gå till C Mores matchkalender och se om din match går att streama med matchbiljett.

Visa matchkalender

Finns inte just din match tillgänglig med matchbiljett, så kan du istället påbörja ett abonnemang som du kan avsluta när du vill. Det kan vara ett bra alternativ om du endast vill se en match men inte vill fortsätta med abonnemanget flera månader.

cmore tablå shl live stream

Köpa SHL match

Många vill se en speciell match, till exempel vill många köpa SHL match när det är kval, SM-final eller derby. Det är ett bra alternativ att köpa match på C More och på så sätt inte påbörja ett abonnemang som löper över flera månader. När man köper en match vet man med säkerhet att man endast köper den matchen och att man inte behöver hålla koll på att säga upp ett abonnemang ett visst datum.

Fördelar köpa match på C More

För dig som bara vill se enstaka matcher är det smart att köpa matchbiljett på C More. Det är billigare än månadsabonnemang och jämför man med en olaglig stream är fördelarna många.

  • Högupplöst bildkvalité
  • Högsta säkerhet
  • Fritt från popups och spam
  • Snabbt och enkelt att komma igång
  • Bidra till din klubb och sport fortsatta utveckling

Börja streama nu

Vi avråder från att använda olagliga streams. Det kan utsätta din dator och din personliga information för omfattande säkerhetsrisker. Det påverkar din klubb och sport med uteblivna inkomster som är viktigt för deras existens.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

To Top