Odds

Bästa odds bonus i december 2017

bästa odds bonus

Missa inte en odds bonus, de bästa kampanjerna från spelbolagen. Här hittar du bästa odds bonus från de största spelbolagen i Sverige. Hitta de bästa odds bonus och dra nytta spelbolagens erbjudanden. De måste helt enkelt ge bort bästa odds bonus för att konkurrera med de andra spelbolagen. Odds bonus brukar vara i form av erbjudanden om gratis pengar bara för att bli medlem, eller för att deponera en viss summa pengar eller placera en viss satsning.

Odds bonus har varit en del av spelbolagen sedan starten. Även om bonusar har förändrats under åren är grundprincipen detsamma. Spelbolagen slänger bonuserbjudanden som deras främsta sätt att annonsera.

Topp 5: Bästa odds bonus i december 2017

Använd vår uppdaterade lista över bästa odds bonus och välkomsterbjudanden och dagliga förbättrade odds från alla stora spelbolag. Många av dessa odds bonusar är väl värda att titta närmre på eftersom de kommer att krediteras vid registrering och du får chansen att vinna stort med liten eller ingen risk.

1. Betsafe

Betsafe Betting odds Få 2000 kr oddsbonus Hämta bonus

2. Nordicbet

NordicBet Få 1000 kr oddsbonus & 250 kr riskfritt spel Hämta bonus

3. Betsson

Betsson Få 1000 kr riskfritt spel Hämta bonus

4. Leovegas

aff_betting_logo_leovegas Få 1000 kr oddsbonus Hämta bonus

5. Unibet

Unibet Betting odds Få 1000 kr oddsbonus Hämta bonus

Hur har vi valt spelbolagen med bästa odds bonus?

Först och främst listar vi spelbolag som erbjuder en bra insättningsbonus. Vi väljer sedan spelbolag som har ett starkt varumärke, som är kända för att erbjuda en bra service. I vår lista hittar du de starkaste spelbolagen på den svenska marknaden inom odds.

Olika typer av odds bonus

Registreringsbonus

Registreringsbonus är det vanligaste erbjudandet som är en bonus som erbjuds till nya insättare. Det är oftast den största och mest annonserade odds bonusen. Tanken är att man ska registrera sig för ett konto genom att lova dom bästa odds bonus, vanligtvis i form av insättningskrav.

Oddsboost

Vill du ha bättre odds? Vissa spelbolag erbjuder en förbättrade odds till sina kunder. Det gör precis vad du skulle tro det gör, ökar priset på en match eller spelare i till exempel fotboll eller ishockey.

Riskfritt spel

Riskfria spel är ett sätt att minska risken i ett spel. Riskfria spel gör att vi kan spela, säkert med vetskap om att om det förloras får vi pengarna tillbaka som en fri satsning, bonus eller kontant.

Gratis bets

Det är vanligt att spelbolagen erbjuder bonus i form av gratis bets. Detta erbjudande är särskilt populärt på spelbolag online jämfört med riktiga kasinon. Detta stimulerar inte bara befintliga kunder, det lockar också nya spelare för en snabb satsning. I grund och botten kommer spelbolaget att matcha de pengar du satsar in i form av en fri (och omedelbar) satsning – om du förlorar kan du vanligtvis lösa in dina förluster med en annan bonus.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

To Top