NHL

Alla SVT’s gratis NHL live streams

svt nhl stream gratis

Äntligen är NHL tillbaka i SVT efter ett 30-årigt uppehåll. SVT kommer nu att sända gratis NHL live streams på SVT Play och på TV. Den nordamerikanska ishockeyligan har tidigare endast varit tillgänglig via betalkanaler så att SVT nu lyfter upp NHL är en stor nyhet. SVT kommer att sända månadens match vilken innebär en utvald match i månaden. Förhoppningsvis är det här bara början, och att de kanske visar fler matcher i framtiden.

Alla SVT’s gratis NHL live streams

Ottawa Senators – Vegas Golden Knights

4 november, 20.00 i SVT2
Visa matchdetaljer

Boston Bruins – New York Rangers

16 december, 23.00 i SVT2
Visa matchdetaljer

Pittsburgh Penguins – Detroit Red Wings

13 januari, 19.00 i SVT2

Dallas Stars – Vancouver Canucks

11 februari, 22.00 i SVT1

Anaheim Ducks – Chicago Blackhawks

4 mars, 22.00 i SVT2

Hur kan SVT visa NHL gratis?

Traditionellt är det Viasat och Viaplay som visar alla NHL matcher i Sverige, runt 1300 matcher per år. Det är mediejätten MTG (som äger Viasat och Viaplay) som har rätten till sändningarna i Sverige. Att vi nu kan se NHL via gratis live stream och TV möjliggörs genom ett samarbetsavtal som MTG och SVT har slutit. Det var kring rättigheterna för ishockey-VM, CHL och NHL som den här formen av satsning sattes igång. I maj 2017 sålde nämligen SVT delar av sina rättigheter till ishockey-VM till MTG. Det innebär att hockey-VM kommer att sändas i både SVTs och Viasats kanaler. Det här upplägget gör att NHL nu når stora delar av Sveriges befolkning och alla kan ta del av historiska sporthändelser.

Programledare och kommentatorer

SVT’s NHL-sändningar kommer att ledas av Marie Lehmann och Dusan Umicevic. Kommentatorerna kommer att vara Chris Härenstam ihop med Mikael Renberg och Jonas Andersson, tillsammans med olika ishockeyprofiler.

Se alla NHL-matcher: Så här ser du dom på Viaplay

Får du inte nog av NHL? Ingen fara! Genom Viaplay kan du enkelt se alla NHL-matcher. Välj och vraka bland 1300 NHL-streams årligen. Så här kommer du igång.

  1. Gå till Viaplay
  2. Registrera & välj sportpaketet
  3. Starta din NHL-stream
  4. Avsluta abonnemanget när du vill

Gå till Viaplay

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

To Top