Ishockey

Se live stream: Djurgården Hockey – Örebro HK

djurgården örebro live stream

På tisdag (24 oktober 2017) släpps pucken i Hovet, Stockholm när Djurgården Hockey möter Örebro HK i SHL. Örebro kommer till storstaden för att ta upp kampen om tre viktiga poäng. Utan tvekan ett spännande möte i den övre delen av tabellen. Kan du inte se matchen live på plats kan du enkelt streama matchen online live. I den är artikeln går vi igenom hur du steg för steg streamar matchen.

Matchdetaljer för Djurgården – Örebro

Så här streamar du matchen live

Hur man tittar på SHL live stream Djurgården – Örebro den 24 oktober. Vi sammanställer de enklaste sätten att se matchen genom streams. Upplev DIF stream och alla andra SHL-matcher med bra bildkvalité och fantastiska kameravinklar. För dig som gillar ishockey finns det alltid online live streams som visar de senaste matcherna.

Se Djurgården – Örebro på C More

  1. Gå till C More
  2. Registrera & välj sportpaketet
  3. Starta din stream

Gå till C More

Spela på matchen

Var med i spänningen när Djurgården möter Örebro på hemmaplan i Stockholm. Betta på ishockey och bli lite extra engagerad i matchen. Det kan vara kul att betta med vänner eller familj och på så sätt följa matchen tillsammans. Vi på Allt om matchen vill att du ska välja rätt spelbolag och har testat de vanligaste spelbolagen i Sverige, som är dessutom testade av tusentals svenskar. För SHL betting rekommenderar vi spelbolagen NordicBetBetsafeUnibet och LeoVegas Sport.

Se matchen på Hovet

Om du är medlem i Djurgården kan du se matchen live på Hovet för endast 30 kronor (administrationsavgift). De kommer dessutom att ha en medlemsträff innan matchen. Vi gånger per säsong har Djurgården så kallade medlemsmatcher där man endast betalar administrationsavgift som medlem. Denna match mot Örebro är den första medlemsmatchen för SHL-säsongen 2017/18.

Är du medlem och vill anmäla dig till matchen kan du göra det här.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

To Top