Allsvenskan

Se IFK Göteborg – Östersunds FK: Streama Allsvenskan online

Den 22 oktober är det avspark för mötet mellan IFK Göteborg – Östersund FL i Allsvenskan. Östersund tar sig ner till Blåvitts hemmaarena Gamla Ullevi för ett spännande möte. Har du inte möjlighet att vara där på plats kan du enkelt se matchen live genom stream online. I den här artikeln går vi genom hur du steg för steg streama Allsvenskan fotboll online.

Visa matchdetaljer för IFK Göteborg – Östersunds FK

Se IFK Göteborg – Östersunds FK

Se matchen mellan IFK Göteborg och Östersund FK på stream på C More. De har en enkel och användarvänlig tjänst för streaming av fotboll. De sänder alla matcher från Allsvenskan, så det är lätt att hänga med hela säsongen. Får du problem med något så har de en väldigt bra kundtjänst.

  • Avspark: 15.00
  • Arena: Gamla Ullevi, Göteborg
  • Stream: C More

Så här livestreamar du på C More

 

  1. Gå till C More
  2. Registrera & välj sportpaketet
  3. Starta din stream

Gå till C More

Streama fotboll på mobil, dator eller TV

Det är enkelt att streama live fotboll på alla dina enheter. Oavsett om du är hemma eller på språng så kan du genom C More se alla Allsvenska matcher direkt. Du kan ta del av studiosändningar med intervjuer, analyser och exklusivt material. Njut av fotboll i krispig HD-upplösning som ger dig känslan av att vara på plats i arenan. Tänk på att anpassa bildkvalitén om du streamar på mobilen genom mobilnätet. Det kan dra mycket surf om du har HD-kvalité. Skruva istället ner bildkvalitén så att du inte slösar på din surfmängd. Använder du WiFi påverkas inte din surfmängd och du kan streama i hög upplösning.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

To Top