NHL Odds

Betting odds på NHL. Hitta bästa ishockey odds på skytteligan, riskfria spel och oddsbonus.

Streama på Viaplay

Vinnare NHL 2018/19

  • Tampa Bay Lightning 8.00
  • Pittsburgh Penguins 10.00
  • Washington Capitals 12.00
  • Edmonton Oilers 14.00
  • Anaheim Ducks 15.00
Visa alla 31 deltagare

Bästa poängplockare 2018/19

  • Benn, Jamie 1.72
  • Seguin, Tyler 2.00
Spela på Unibet

Odds skytteligan NHL

Spela på vem som gör mest lag i NHL. Skytteligan odds är vanligtvis tillgängligt i början av säsongen.

100 kr riskfritt spel på NHL

NordicBet Få 100 kr riskfritt spel att använda på valfri NHL-match Spela nu

Så här funkar betting på NHL

Att spela på ishockey och NHL har länge varit omtyckt av många i Sverige. Det är både spännande och kul att följa världens bästa hockeyspelare göra upp i den absolut tuffaste ishockeyligan. Att samtidigt betta på NHL gör att man blir extra engagerad och känslomässigt kopplad till matcherna. Många bettar tillsammans man vänner eller familj för att tillsammans följa en match. I Sverige finns det ett stort utbud av spelbolag som erbjuder NHL odds betting. NordicBet är en bra aktör för ishockey NHL odds. NordicBet är dessutom huvudsponsor av Sveriges högsta ishockeyliga SHL.

När man lägger ett spel finns det flera typer av strategier och speltyper. Vi har listat några av de vanligaste längre ned på sidan. Viktigt att tänka på när man lägger ett spel är att man tror på sitt spel och har analyserat det. Det finns mycket information om rekar, speltips och statistik på nätet, vilket underlättar när man ska lägga sitt spel. Vi på Allt om matchen vill att du ska välja rätt spelbolag och har därför listat de vanligaste spelbolagen i Sverige som är testade av tusentals svenskar och samtidigt erbjuder bra NHL odds. För NHL betting rekommenderar vi spelbolagen NordicBetBetsafe, Unibet och LeoVegas Sport.

Vanliga typer av spel

Korttidsspel

Många uppskattar korttidsspelen som man lägger under pågående NHL-säsong och under matcher. Upplev spänningen i rinken och den potentiellt snabba utdelningen.

1X2 matchspel

Den populäraste spelformen är att spela på matchresultat. Antingen bettar du på vad ställningen blir eller det enklaste sättet som är på vilket lag som vinner eller om det blir oavgjort.

Antal mål (över/under)

Här är det endast fokus på mål. Och vem gillar inte när det blir mål i ishockey? Hur många mål blir det i matchen eller hur många mål gör ett visst lag eller en viss spelare?

Livebetta

Häng med i de snabba passningar, hårda tacklingarna och snygga målen. I livebetting snackar vi spänning och direkta kickar. Betta under ishockey-matchens gång och anpassa dina spel efter hur det går i matchen. De vanligaste spelen på livebetting är:

Nästa mål

Spela på vem som petar in nästa mål. Känn trycket och känslan i ishockeyrinken och lägg ditt bett där efter.

Vinnare halvlek

Spela på vilket lag som vinner pågående period.

Nästa målskytt

Ibland är det tydligt vem som kommer göra mål. Här handlar det om känsla och precision för att pricka rätt på vem som kommer göra nästa mål.

Långtidsspel

Det finns en mängd spel att välja bland redan innan NHL-säsongen har börjat som är så kallade långtidsspel. De funkar även under pågående säsong.

Vinnare av NHL 2018/19

En av de populäraste spelen är på vilket lag som plockar hem Stanley-cup-bucklan och vinner hela NHL eller vilka lag som kommer att spela i Stanley-cup-finalen.

Gruppvinnare

Känns det svårt att lista ut vinnare av NHL? Betta i så fall på gruppvinnare istället som kan vara lite lättare att förutse.

Bästa målgörare

Ett annat kul spel att ha med under säsongen är vem som gör flest mål. Lägg ett bet på den du tror och håll räkningen mot alla andra spelare.

Så bettar du på NHL

  1. Välj spelbolag. Vi rekommenderar NordicBet för NHL
  2. Registrera dig & gör en insättning
  3. Hitta din match och lägg ditt spel

Gå till NordicBet

Odds uppdaterade 5 november 2017


To Top