Fotbolls VM 2018

Spelschema för fotbolls VM 2018. Hitta alla matcher, tv-tider, live streams, de bästa oddsen & matchdetaljer.

Streama på C-More

Spelschema Fotbolls VM

Här hittar du fotbolls VM 2018 spelschema med all info om alla matcher.

Inga matcher inom de närmsta dagarna

Fotbolls VM 2018 spelschema

Efter fotbolls VM grupplottningen kan vi nu se i spelschemat att Ryssland kommer att öppna fotbolls VM i Moskva i ett möte mot Saudiarabien torsdagen den 14 juni.

Tar vi en närmre titt i fotbolls VM 2018 spelschema ser vi snabbt att Portugal vs Spanien i Sochi är en av de mest spännande matcherna på turnerings andra dag. De stora favoriterna, Brasilien och Tyskland, börjar sin resa i fotbolls VM på den första söndagen mot Schweiz respektive Mexiko. Sverige spelar sin första match mot Sydkorea måndagen den 18 juni. Se till att hålla koll på fotbolls VM 2018 spelschema för att inte missa några viktiga matcher.

Sveriges matcher

Hitta Sveriges spelschema i fotbolls VM 2018 i Ryssland. Missa inga matcher och hitta snabbt och enkelt live streams och odds för alla Sveriges matcher.

Gå till Sveriges matcher i fotbolls VM

När är Fotbolls VM 2018?

FIFA fotbolls-VM är den största fotbollsturneringen med över en miljard tittare världen över. Den 15 juli 2018 är det dags igen då Ryssland står som värdland. Tyskland vann mot Argentina i finalen i fotbolls VM 2014 i Brasilien. De försvarande mästarna är favoriter i år igen, men det kommer att var många länder som har chans att få lyfta trofén i den nybyggda arenan Luzhniki-stadion i Moskva den 15 juli. I Fotbolls VM 2018 spelschema, finns tider för alla matcher.

Fotbolls VM 2018 spelschema

Vart är fotbolls VM 2018?

För första gången någonsin är fotbolls VM i Ryssland. I detta enorma land kommer turneringen att spelas i 11 olika städer på 12 olika arenor. Den största stadion är nybyggda Luzhniki i Moskva, där även öppningsmatchen och finalen kommer att äga rum.

Hur många landslag är med i Fotbolls VM 2019?

I den 21:a utgåva av fotbolls VM, samlas 32 lag för att kämpa om att ta hem den berömda guldtrofén. Den europeiska zonen representeras av Ryssland och 13 andra landslag (Ryssland var automatiskt kvalificerad för mästerskapet som värdland), fem landslag från Afrika och minst fyra från Asien och Sydamerika och minst tre från Nordamerika. Ytterligare två turneringsplatser kommer att beslutas i play-offs.

De 32 platserna till turneringen är fyllda. Efter Gruppdragningen den 1 december i det statliga Kreml-palatset i Moskva, Kreml, spikades det vi alla väntat på fotbolls VM 2018 spelschema.

Kremlpalatset byggdes ursprungligen på Nikita Khrusjtsjovs order för kommunistpartiets möten, men sedan Sovjetunionens fall har det blivit en konsertsal. Kreml är ett historiskt område och maktcentrum i Moskva där dagens Ryssland styrs. Vladimir Putin, Rysslands president har även sitt uppehälle där.

tyskland fotbolls vm 2018

Vilka länder är klara för fotbolls VM 2018?

Platserna för Fotbolls VM i Ryssland har nu äntligen fyllts och platserna är nu säkrade till fotbolls-VM 2018. Alla 32 lag är nu kvalificerade till fotbolls VM 2018. De kvalificerade lagen är:

Sydamerika

Brasilien, Argentina, Colombia, Peru och Uruguay

Asien

Australien, Iran, Japan, Sydkorea och Saudiarabien

Nord- Centralamerika

Mexiko, Costa Rica och Panama

Europa

England, Belgien, Polen, Tyskland, Spanien, Frankrike, Island, Serbien, Portugal, Schweiz, Kroatien, Danmark, Sverige och Ryssland (värdnation)

Afrika

Egypten, Tunisien, Senegal, Marocko och Nigeria

Spelatrupper

Det maximala antalet accepterade spelare i ett landslag i fotbolls VM är 23 spelare (inklusive målvakter) och måste lämnas in senast 14 maj 2018. Ersättning av skadade spelare är tillåten fram till 24 timmar före lagets första match i fotbolls VM.

FIFA sammanfattar sista bitarna av spelschemat

I december spikade FIFA spelschemat genom den stora grupplottningen. Spänningen var enorm och nu kan du sammanfattningen av händelsen i FIFAs video nedan.

100 dagar kvar till fotbolls VM

Spelschemat släppt, phue! Nu kan vi blicka framåt. Ser ni fram emot fotbolls VM lika mycket som vi? Vissa kan bara inte hålla sig, så FIFA har gjort en video i och med att fotbolls VM närmar sig allt mer.

Fotbolls VM 2018 odds

Världens största sporthändelse bjuder även på odds betting i världsklass. Med många möjligheter till överraskningar och säkra kort är det inte konstigt att odds på fotbolls VM är så populärt. Under fotbolls VM 2018 odds hittar du allt du behöver veta om odds och betting.

Källa: Wikipedia


To Top