Fotbolls VM 2018 Odds

Hitta odds fotbolls VM 2018. Odds för Sverige i fotbolls VM, vinnare, riskfria spel, liveodds och oddsbonus .

Streama på C-More

Odds fotbolls VM

Här samlar vi odds fotbolls VM 2018. Få en överblick vilka spel som finns och hitta ett pålitligt spelbolag som passar dig.

Odds vinnare Fotbolls VM 2018

 • Brasilien 5.00
 • Tyskland 6.00
 • Spanien 7.00
 • Frankrike 8.00
 • Argentina 12.00

Se odds för alla landslag (32 st)

Odds skyttekung

 • Messi, Lionel (Argentina) 10.00
 • Griezmann, A (Frankrike) 12.00
 • Neymar (Brasilien) 12.00
 • Ronaldo, Cristiano (Portugal) 14.00

Se odds för alla spelare (103 st)

Sverige odds fotbolls VM 2018

Det finns flera sätt att spela på Sverige odds i fotbolls VM 2018. Redan nu innan kan man betta på odds för Sverige i fotbolls VM. Det går att betta på hur långt Sverige kommer att gå, 1X2 matchspel, livespel och mycket mer.

I Sveriges grupp hittar vi Mexiko som är fulla av talang. Tyskland börjar alltid som ett tåg och det finns inga enkla matcher, Sverige själva fulla av självförtroende efter att Italien och Sydkorea har fortsatt att förbättra sig.

Odds Sverige slutplacering

 • Vinnare 101.00
 • Tvåa 91.00

Odds Sverige kvalificerar sig från gruppen

 • Ja 2.25
 • Nej 1.60

Se alla odds för Sverige

odds fotbolls vm sverige

Bästa odds fotbolls VM

Vart får man bästa odds på fotbolls VM 2018 undrar många. Vi listar bettingbolag som har bra odds, hög bonus och bra kundservice. Passa på att få bonus på din insättning när du spelar på odds fotbolls VM. Det gör att du får lite extra skjuts när du spelar. Många spelbolag är någon form av bonus för nya medlemmar och bi har hittat de aldrig bästa bonusarna så du slipper leta.

Unibet

Unibet Betting odds Få 1000 kr oddsbonus Gå till

Betsafe

Betsafe Betting odds Få 2000 kr oddsbonus Gå till

Nordicbet

NordicBet Få 1000 kr oddsbonus & 250 kr riskfritt spel Gå till

Betsson

Betsson Få 1000 kr riskfritt spel Gå till

Fotbolls VM 2018 odds

Brasilien är favorit för att vinna fotbolls VM 2018, följt av Tyskland på och Spanien. Världsmäterskapet startar i Ryssland den 14 juni. Innan du gör dina betts på odds fotbolls VM kan du vara bra att kolla upp vilka spel du är intresserad.

odds fotbolls vm

Självklart kommer dessa odds för fotbolls VM 2018 att förändras under tiden. Just nu ser det dock ut som som vad fansen förmodligen förväntade sig. Men en av de bästa sakerna med fotbolls VM är att det är alltid något lag som överraskar. Lag som har höga odds pressa på ordentligt i fotbolls VM.

Favoriter odds

Medan Tyskland och Brasilien båda är de väntade favoriterna, skulle det inte vara chockerande att se lag som Spanien och Frankrike eller Colombia får en hel del action i oddsen. Colombia har till exempel visat sin förmåga att konkurrera med de bästa lagen i världen, eftersom de spelade 2-2 mot Spanien i mitten av 2017 och förlorade bara med 1-0 mot Brasilien tidigare samma år.

Europeiska mästarna Portugal har inte fått hög chans av bettingföretagen, men det kan vara dumt att ignorera Cristiano Ronaldo. Real Madrid-stjärnan har äntligen återupptäckt den typ av form som gav honom en rad utmärkelser förra säsongen och han gjorde hela 15 mål i kvalet.

En annat intressant bett i odds fotbolls VM 2018 är Belgien, vars guldgeneration, med spelare som Kevind De Bruyne, Eden Hazard och Romelu Lukaku, nu har nått en mognadnivå som borde vara redo att ge de andra lagen en rejäl utmaning.

odds fotbolls vm favoriter

Underdog odds

Tyskland är en ung trupp med många bra förmågor, medan Brasilien är alltid ett lag att frukta. En intressant underdogkandidat kan vara Chile, eftersom de kom till 2017 års Confederations Cup Final där förlorade 1-0 mot Tyskland. De har också kommit till 16:e rundan i de två senaste upplagorna av fotbolls VM, och förlorade 2014 mot Brasilien i straffar.

Två-gånger världsmästare Uruguay är ett annat lag som kan betraktas som underdogs i fotbolls VM 2018, men de har visat att de kan vara med att jaga om täten. Förutom att ha vunnit fotbolls VM tidigare, har Celeste avslutat fjärde vid tre tillfällen.

De slutade på andraplats mot Brasilien i CONMEBOL-kvalet, före Argentina, och det faktum att de har några av de bästa stjänorna i världsfotboll, Luis Suarez och Edinson Cavani är en enorm tillgång.

Kroatien slutade tredje i VM i Frankrike för 10 år sedan, men de har misslyckats med att återkspa samma nivå av framgång. De har åkt ur på gruppnivå 2002, 2014 och deras status som potentiella utmanare undergrävs också av det faktum att de kvalificerade sig via play-offs efter att ha blivit utslagna av Island i sin grupp.

Bra odds fotbolls VM

En gång i tiden var betting en exklusiva domän för killar i mörka gränder. Idag kan du lagligt betta på sport genom en mängd olika spelbolag. Spelbolagen gör förutsägelser och ställer in ”marknaden”, vilket resultat som man kan satsas på. Det är viktigt att alltid få bra odds. Det finns just en hemsida som berättar mer om Bra odds.

I betting på sport är gäller det att förutse resultat och satsa på resultatet. Frekvensen av betting varierar beroende på kultur, med den stora majoriteten av vad som satsas på fotboll, hockey boxning, hästar med mera.

 


To Top