Ishockey

Här hittar du gratis NHL live streams

NHL är helt klart världens absolut tuffaste ishockeyliga och bjuder alltid på underhållning av högsta klass. I NHL ser du alla världens stjärnor samlas spela mot varandra. Det finns dessutom många svenska ishockeyspelare i NHL, närmare bestämt cirka 80 st förra året. Det gör ligan ännu mer intressant för oss svenskar. Det har därför traditionellt sett varit populärt att kolla på NHL i Sverige. Det finns ett stort utbud av matcher och alla sänds på både stream och TV. Vi kommer här gå igenom hur du kan streama NHL matcher gratis.

Streama NHL matcher gratis

1. Viaplay och Viasat störst

Viaplay och Viasat är de största aktörerna för direktsändning av NHL live i Sverige. Där kan du se samtliga NHL-matcher, runt 1300 matcher per år. Viaplay och Viasat har två inriktningar som passar olika personer. Viaplay är för de som vill streama live online via dator, iPad, surfplatta, mobil eller på smart-TV. Viasat är för de som tittar på NHL ishockey genom de traditionella sändningarna på TV. Det finns även paket hos Viasat där man får både TV-sändningar och live stream online från Viaplay. De kan ibland ha testperioder av deras streaming och kanalpaket som vanligtvis kostar pengar. Det kan vara ett bra tillfälle att få tillgång till gratis NHL stream och för att utvärdera tjänsten.

Titta om Viaplay fortfarande har gratis testperiod här

2. SVT sänder gratis NHL live stream

Det här kan låta lite för bra för att vara sant men SVT sänder faktiskt NHL live stream gratis på SVT Play. För första gången på snart 30 år är NHL tillbaka på SVT. Det här är tack vare ett samarbetsavtal som SVT och MTG ingick kring rättigheterna för ishockey-VM, CHL och NHL. I det avtalet får SVT sända ett antal matcher gratis till svenska folket.

Gratis ”månadens match”

Mellan oktober och maj kommer SVT att streama en match per månad gratis under namnet ”Månadens match”. Det kommer att sändas både live stream online på SVT Play och i TV-rutan på SVT2.

3. TV3 & TV10 sänder gratis live

Förutom att Viasat visar NHL ishockey i sina betalkanaler så sänder de precis som SVT minst en match i månaden gratis. Dessa matcher visas på TV3 eller TV10. Med andra ord kan man se två matcher NHL matcher i månaden gratis genom SVT, TV3 eller TV10

Se live stream online

Vill du streama NHL matcher gratis så är inte utbudet lika stort som på TV-sändningarna. Då gör istället bäst att använda Viaplay, och får då enkelt tillgång till säsongens alla 1300 matcher när du vill, från vilken enhet du vill.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

To Top