Premier League Live stream

Missa inga direktsända matcher. Titta på Premier League live stream via dator, mobil eller på TV.

Streama på Viaplay

Premier League live streams

Premier League live stream på Viaplay Alla matcher Streama nu
Viasat Sport Premium Alla matcher  Visas på TV
TV3 Utvalda matcher  Visas på TV

Gratis Premier League live stream

Vi letar ständigt efter tjänster där man kan streama Premier League gratis. Ibland har tv-kanaler och streamingtjänster gratis testperioder där man kan se Premier League gratis under en tid. Det är ett bra tillfälle för dig att titta på Premier League och utvärdera tjänsten. Just nu har vi dock inte hittat några erbjudanden om gratis live stream för just Premier League. Viktigt att tänka på är att man inte använder olagliga live streams. Vi rekommenderar att endast titta på lagliga streams och vi listar därför endast sådana streams.

Live stream i mobil, iPad, dator och på TV

Det finns stora möjligheter att streama Premier League på alla dina favoritenheter som du har hemma. Viaplay och Viasat som har rättigheterna för Premier League i Sverige och de ligger långt fram i den tekniska utvecklingen. Hos dom kan du se matcherna direkt i mobil, dator, ipad och smart-tv. Du kan du precis som på TV ta del av hela upplevelsen med studiosändningar, intervjuer, analyser och repotage.

Hur mycket datamängd drar livestreaming?

Streaming av video live på mobilen över mobilnätet kan dra en del data om streamar fotboll med hög bildkvalité. Genom att istället spela upp lågupplöst live video sparar du väldigt mycket datamängd. Tänk på att kontrollera vilken bildkvalité du spelar upp för att undvika att dra onödigt mycket data. Lågupplöst video drar ungefär 300MB/tim, mellanupplösning 700MB/tim medan högupplöst HD-video kan dra ungefär 3 GB/tim. Om du är ansluten till WiFi påverkas inte din surfvolym av streamingen.

Så här streamar du Premier League på Viaplay

  1. Gå till Viaplay
  2. Registrera & välj sportpaketet
  3. Starta din stream
  4. Avsluta abonnemanget när du vill

Gå till Viaplay


To Top