Premier League Odds

Streama på Viaplay

Odds Premier League

Betting odds på Premier League. Hitta bästa fotboll odds, insättningsbonus, riskfria spel och oddsbonus.

Så här funkar betting på Premier League

Betting på Premier League har länge varit vanligt i Sverige och är starkt förankrat i vår tradition. Vi svenskar gillar spänningen och adrenalinet i den engelska ligan, och vet också att betting odds ger matcherna ännu mer energi. När man bettar på en match blir man lite mer involverad. Det kan vara kul när man är tillsammans med vänner och familj att ha ett spel tillsammans. Vissa spelbolag erbjuder gratis live stream så att du kan följa matchen live under tiden man bettar. Här hittar du gratis Premier League live stream.

Det är viktigt att man analyserar sitt spel och tror på det innan man lägger det. Som tur är finns det mycket information att tillgå på internet om rekar, speltips och statistik, som gör att man kan vara säker på sitt spel. Här på Allt om matchen vi har sammanställt de spelbolagen som är mest uppskattade av svenska folket, och som används av tusentals svenskar dagligen och erbjuder bra odds. Vi vill att du ska känna att du hamnar i säkra händer och lätt kan hitta de spelan du vill betta på. De vanligaste spelbolagen som har bra odds på Premier League är Betsafe, Unibet och LeoVegas Sport.

Stopptidsförsäkring

Unibet Betting odds Stoppstidsförsäkring ger dig pengarna tillbaka om ett lag gör mål under stopptid Spela nu

Vanliga typer av spel

Korttidsspel

Många uppskattar korttidsspelen som man lägger under pågående säsong och under matcher. Upplev spänningen och den potentiellt snabba utdelningen.

1X2 matchspel

Den populäraste spelformen är att spela på matchresultat. Antingen bettar du på vad ställningen blir eller det enklaste sättet som är på vilket lag som vinner eller om det blir oavgjort.

Antal mål (över/under)

Här är det endast fokus på mål. Och vem gillar inte mål? Hur många mål blir det i matchen eller hur många mål gör ett visst lag eller en viss spelare?

Livebetta

I livebetting snackar vi spänning och direkta kickar. Betta under matchens gång och anpassa dina spel efter hur det går i matchen. De vanligaste spelen på livebetting är:

Nästa mål

Spela på vem som gör nästa mål. Känn trycket och känslan i matchen och lägg ditt bett där efter.

Vinnare halvlek

Spela på vilket lag som vinner pågående halvlek. Blir det vad det ser ut som eller kanske en skräll?

Nästa målskytt

Ibland är det tydligt vem som kommer göra mål. Här handlar det om känsla och precision för att pricka rätt på vem som kommer göra nästa mål.

Långtidsspel

Det finns en mängd spel att välja bland redan innan Premier League har börjat som är så kallade långtiddsspel. De funkar även under pågående säsong.

Vinnare av Premier League 2018/19

En av de populäraste spelen är på vilket lag som vinner hela Premier League eller vilka lag som kommer att spela i finalen.

Gruppvinnare

Känns det svårt att lista ut vinnare av Premier League? Betta i så fall på gruppvinnare istället som kan vara lite lättare att förutse.

Bästa målgörare

Ett annat kul spel att ha med under säsongen är vem som gör flest mål. Lägg ett bet på den du tror och håll räkningen mot alla andra spelare.

Så bettar du på Premier League

  1. Välj spelbolag. Vi rekommenderar Betsafe
  2. Registrera dig & gör en insättning
  3. Hitta din match och lägg ditt spel

Gå till Betsafe


To Top