Champions League Live stream

Missa inga direktsända matcher. Titta på Champions League live stream via dator, mobil eller på TV.

Streama på Viaplay Photo: Shutterstock

Champions League live stream

Premier League live stream på Viaplay Alla matcher Streama nu
Viasat Sport Premium Alla matcher  Visas på TV

Gratis Champions League live stream

Vi håller ständigt utkik efter platser där det finns Champions League live stream. Det händer att streamingtjänster och tv-kanaler bjuder på gratisperioder där Champions League ingår. Då kan man gratis se Champions League och samtidigt utvärdera den tjänsten. Vi har dock inte hittat någon tjänst eller tv-kanal som erbjuder gratis testperiod eller gratismatcher av Champions League. Det är viktigt att man inte använder olagliga live streams. Vi rekommenderar endast lagliga streams och vi listar därför endast det.

Streama i mobil, iPad, dator och på TV

Det är enkelt och bekvämt att live streama Champions League. I Sverige är det Viaplay och Viasat som äger sändningsrättigheterna och de har tjänster som ligger långt fram tekniskt. I deras användarvänliga tjänster kan du se alla matcher direkt i mobil, dator, ipad och smart-tv. Det är precis som att titta på TV och du kan ta del av hela studiosändningar med intervjuer, analyser och repotage.

Hur mycket surf drar livestreaming?

Att streama video live på mobilen över mobilnätet kan dra en del data från din surf om streamar fotboll med hög bildkvalité. Vi rekommenderar därför man spelar upp live video i lägre bildkvalité. Då sparar du väldigt mycket av din surfmängd. Tänk på att kontrollera vilken bildkvalité du spelar upp för att undvika att dra onödigt mycket surf. Lågupplöst video drar ungefär 300MB/tim, mellanupplösning 700MB/tim medan högupplöst HD-video kan dra ungefär 3 GB/tim. Om du är ansluten till WiFi påverkas inte din surfvolym av streamingen.

Så här streamar du Champions League på Viaplay

  1. Gå till Viaplay
  2. Registrera & välj sportpaketet
  3. Starta din stream
  4. Avsluta abonnemanget när du vill

Gå till Viaplay


To Top