Champions League Odds

Streama på Viaplay

Vinnare Champions League odds 2018/19

Hitta bästa odds på vinnare Champions League 2018/2019. Vi har sammanställd vilka odds spelbolagen ger för Champions League odds.


 • 200% bonus upp till 1000 kr
 • Manchester City 6.50
 • FC Barcelona 7.00
 • Juventus 7.00
 • Bayern München 8.00

Spela på Unibet

 • Betfair
  100% bonus upp till 1000 kr
 • Manchester City 6.50
 • FC Barcelona 7.00
 • Juventus 7.50
 • PSG 8.50

Spela på Betfair

Så här funkar betting på Champions League

Odds betting på Champions League är väldigt populärt i Sverige. Det är de stora klubbarna och de underhållande matcherna som gör att många vill betta på Champions League. Vi i Sverige har länge varit intresserade av denna spelform och den tycks passa oss. När man har ett bett på en match blir man lite extra engagerad i matchen och känner ibland mer spänning. Det kan också vara kul att ha ett spel på en Champions League match tillsammans med vänner och familj och följa matchen tillsammans. Hos endel spelbolag kan man få tillgång till gratis Champions League stream, vilket är väldigt smidigt när man bettar på matchen samtidigt.

Det är viktigt att man analyserar sitt spel och tror på det innan man skickar in sin spelkupong. Det finns mycket information att tillgå på internet om rekar, speltips och statistik, som gör att man kan vara säker på sitt spel. Här på Allt om matchen har vi sammanställt de spelbolagen som är mest uppskattade av svenska folket, och som används av tusentals svenskar dagligen och dessutom erbjuder bra odds. Vi vill att du lätt ska hitta de spelen du vill betta på och göra det på ett seriöst bolag. De vanligaste spelbolagen som har bra odds på Champions League är Betsafe, Unibet och LeoVegas Sport.

Stopptidsförsäkring

Unibet Betting odds Stoppstidsförsäkring ger dig pengarna tillbaka om ett lag gör mål under stopptid Spela nu

Vanliga typer av spel

Korttidsspel

Många uppskattar korttidsspelen i fotboll. Det är spel som man lägger under pågående Champions League-säsong. Upplev spänningen och den potentiellt snabba utdelningen.

1X2 matchspel

Den populäraste spelformen är att spela på matchresultat. Betta antingen på vad ställningen blir eller det enklaste sättet som är på vilket lag som vinner eller om det blir oavgjort.

Antal mål (över/under)

Här är det endast fokus på mål. Och vem gillar inte mål när det kommer i fotboll? Hur många mål blir det i matchen eller hur många mål gör ett visst lag eller en viss spelare?

Livebetta

I livebetting snackar vi spänning och direkta kickar. Betta under matchens gång och anpassa dina spel efter hur det går i matchen. De vanligaste spelen på livebetting är:

Nästa mål

Spela på vem som gör nästa mål. Känn trycket och känslan på spelplanen och lägg ditt spel där efter.

Vinnare halvlek

Spela på vilket lag som vinner pågående halvlek. Blir det vad det ser ut som eller blir det kanske en skräll?

Nästa målskytt

Ibland är det tydligt vem som kommer göra mål. Här handlar det om känsla och precision för att pricka rätt på vem som kommer göra nästa mål.

Långtidsspel

Det går att spela Champions League innan säsongen har börjat. Det kallas för långtiddsspel. De funkar även under pågående säsong.

Vinnare av Champions League 2017/18

En av de populäraste spelen är på vilket lag som vinner hela Champions League eller vilka lag som kommer att spela i finalen.

Gruppvinnare

Känns det svårt att lista ut vinnare av Champions League? Betta i så fall på gruppvinnare istället som kan vara lite lättare att förutse.

Bästa målgörare

Ett annat kul spel att ha med under säsongen är vem som gör flest mål. Lägg ett bet på den du tror och håll räkningen mot alla andra spelare.

Så bettar du på Champions League

 1. Välj spelbolag. Vi rekommenderar Betsafe
 2. Registrera dig & gör en insättning
 3. Hitta din match och lägg ditt spel

Gå till Betsafe

Odds uppdaterade 5 november 2017


To Top