Fotboll

Drömläget: 20x oddsboost på Sverige vs Holland i VM-kval

Så här får du 20x oddsboost på Sverige

  1. Skapa ett konto på Unibet (mellan 2-10 okt)
  2. Lägg ett spel för exakt 50 kr på  Sverige i Holland-Sverige i VM-kvalet
  3. Spelet måste läggas innan matchstart

Gå till Unibet

Regler & villkor

Frankrike säkrade en avgörande 1-0 seger mot Bulgarien och satte dem tillbaka på toppen av VM-kvalgrupp A. Vinnaren i varje grupp blir direktkvalificerad till fotbolls-VM i Ryssland. De åtta bästa tvåorna från varje grupp får spela playoff, där det finns fyra platser till Ryssland.

Trycket på Holland har ökat efter att Sverige körde över Luxemburg i en målfest som slutade med 8-0. Fantastiskt bra för Sveriges hopp om att komma till fotbolls-VM i Ryssland, vilket inprincip har eliminerat Hollands VM-chanser.

Blågult har råd att förlora med 0-6

Sverige har hamnat i ett drömläge. Vinner Sverige mot Holland och Frankrike förlorar mot Vitryssland så blir det direktkval. Spelar Sverige oavgjort och Franrike förlorar mot Vitryssland så går Sverige ändå vidare på målskillnad.

För att gå till playoff ser det ännu ljusare ut och det är där fokuset kommer att ligga. Sverige kan förlora med så mycket som 0-6 eller mindre och fortfarande ha en säker plats till playoff.

20 gånger pengarna om Sverige vinner mot Holland

Ta del av spänningen i det hör glödheta VM-kvalet. Unibet bjuder på otroliga oddsboosten på 20 gånger pengarna om Sverige vinner mot Holland. Dessutom är det helt omsättningsfritt och för nya kunder.

1 kommentar

1 kommentar

  1. Pingback: - Oddsboost

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

To Top