Okategoriserade

De norska bettingsidorna laddar upp för fotbollens återkomst

Det har varit skralt med stora evenemang på bettingmarknaden de senaste månaderna, men nu har vi sakteliga börjat återgå till det normala – eller åtminstone någonting som liknar det normala. Ett tecken som lyser lite klarare än många andra när det kommer till någon form av normal är toppfotbollens återkomst. I Tyskland är man redan igång och snart följer ytterligare länder deras exempel.

De stora fotbollsligorna fyller kalendern igen

Nej, du har inte sett fel, toppfotbollen är tillbaka. Tror du oss inte så är det bara att göra dina egna efterforskningar genom norskebettingsider.com – du lär inte bli besviken. Det kryllar av odds på fotboll igen!

Tyska Bundesliga tog tag i taktpinnen och var först med att återvända bland de europeiska toppligorna i fotboll. Ligan var, efter noggranna förberedelser och vidtagna säkerhetsåtgärder, igång igen redan den 16 maj. Omstarten var framgångsrik och banade väg för resten av Europa att följa det tyska exemplet.

Näst ut att rulla igång säsongen igen är spanska La Liga, som återupptas den 11 juni, medan brittiska Premier League har sin nästa schemalagda match den 17 juni. Italienska Serie A-säsongen tar vid några dagar efter, den 20 juni.

Med tanke på det relativt långa, oväntade uppehållet, så har ligorna infört en del nya regler. De mest uppenbara skillnaderna är att matcherna kommer att spelas inför tomma läktare och att lagen är tillåtna att göra fem byten under matcherna, istället för de tre som är standard. Den sistnämnda ändringen är till för att minska spelarnas skaderisk efter att inte ha kunnat träna som normalt under uppehållet.

Bland de fem stora toppligorna i Europa så är det endast franska Ligue 1 som valt att avsluta säsongen i förtid.

De norska stjärnorna att hålla ett öga på

Vi har flera norska stjärnor ute i toppligorna som det är värt att hålla ett extra öga på. Det kommer säkerligen dyka upp en och annan attraktiv spelmöjlighet på stjärnor som, till exempel, Borussia Dortmunds Erling Braut Håland.

Håland gjorde mål direkt när Bundesliga återupptogs igen, men har nu stått utanför matchtruppen två matcher i rad på grund av en knäskada – en skada som han aningen komiskt ådrog sig efter att ha kolliderat med domaren. Håland förväntas dock vara tillbaka igen inom kort.

I La Liga kan vi se fram emot att åter få se Martin Ødegaard dra i trådarna för sitt Real Sociedad. Ødegaard har en lysande säsong bakom sig och det kommer bli spännande att se om han kan hålla samma höga nivå under säsongsavslutning. Oddsen på huruvida Ødegaard kommer att kunna ta en plats i stjärnspäckade Real Madrid (som han är utlånad ifrån) nästa år, är onekligen intressanta.

I Premier League kan vi se fram emot att få se spelare som Sander Berge och Joshua King springa ut på planen igen – och självklart att få se Ole Gunnar Solskjær bakom Manchester Uniteds roder.

Toppfotbollen är äntligen här igen, och det innebär att det åter (till viss del) blir liv på de stora arenorna, att bettingsidorna kan erbjuda spännande odds på nytt och att vi kan få njuta av härlig underhållning än en gång. Vilken ligas återkomst ser du mest fram emot?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

To Top