Okategoriserade

Bettingsidorna med unika oddsmöjligheter

Spelbolagen på nätet kämpar ständigt mot varandra för att erbjuda sina kunder de mest attraktiva oddsen på olika spel. Med tanke på hur många aktörer det finns på marknaden så måste spelsidorna verkligen kunna tillhandahålla det där lilla extra för att locka till sig spelarna. Av förklarliga skäl så brukar dock inte oddsen avvika alltför mycket från varandra mellan de olika sidorna, så spelbolagen måste hitta andra metoder för att snärja kunderna. En metod är att erbjuda spelarna så unika odds som möjligt – och det finns flera sätt som spelbolagen gör det på.

De udda spelalternativen

Ett sätt att som spelbolag särskilja sig från mängden är att erbjuda odds på spel som är udda och ovanliga. Genom en sida som spelaspel.se kan du enkelt jämföra olika spelsidors utbud. På så sätt kan du snabbt hitta de odds som är mest lockande i dina ögon.

En del av sidorna erbjuder exempelvis odds på fotbollsmatcher i oväntade, utländska ligor medan andra ger spelarna möjligheten att spela på amatörligor.

Det finns även många annorlunda spel som inte har med idrott att göra. Flera spelbolag har till exempel tillgängliga “specialare” som kan innehålla spel på allt från politik och underhållning till väder.

Bygg dina egna spel

För spelarna handlar det dock inte enbart om att hitta så oväntade spel som möjligt – det är trots allt de stora evenemangen som spelarna tenderar att dras till (och där brukar oddsen se snarlika ut). Fler och fler spelbolag har därför gjort det möjligt för spelare att, i olika utsträckning, bygga sina helt egna spelkombinationer.

Genom bettingsidornas olika “betbuilders” kan du välja och vraka bäst du vill bland spelen på sidan. Du kan knåpa ihop egna kuponger som kombinerar olika sporter, spel på resultat, spel på målskyttar, osv. – ja, det mesta du kan tänka dig helt enkelt.

Låt dina favoritprofiler välja spel åt dig

Är du trött på att spela på de vanliga gamla spelen som dina favoritsidor lyfter fram, men samtidigt känner dig för okunnig eller stressad för att bygga din egen kupong, så kan du vända dig till spel som är ihopplockade av olika experter eller profiler.

Den älskade fotbollspodden Tutto Baluttos två profiler, Gusten Dahlin och Thomas Wilbacher, brukar exempelvis plocka fram olika spelkombinationer till sina lyssnare, i samarbete med sina sponsorer.

Att låta experter eller andra typer av profiler välja ut spel åt en är ett perfekt alternativ för den som känner att den vill bryta lite mönster och testa någonting nytt.

Känner du att din vanliga gamla spelrutin börjar bli tråkig så finns det alltså en en hel du kan göra för att blåsa liv i bettingglädjen igen. Varför inte sätta dig in i någon ny sport, plocka fram olika kombinationer på egen hand eller hitta en redan sammansatt kupong från din favoritexpert?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

To Top