SHL

Se SHL slutspel 2018 TV sändningar och stream

Vi går in i ett spännande slutspel i årets säsong av SHL. Vi bänkar oss för att se SHL slutspel 2018 TV sändningar. Här hittar du allt om hur du ser det på TV och stream för att inte missa när de 10 lagen ska mötas i vägen mot finalen.

C More live stream Alla matcher Streama nu
C More live stream
Testperiod
Alla matcher gratis under testperiod Gratis testperiod
NordicBet Alla matcher gratis
(från Finland)
Streama gratis
C More Hockey / Sport Alla matcher  Visas på TV

Se SHL slutspel

Du kan se hela SHL sluspelet på TV eller online genom stream. På TV4 och deras sportkanaler kan du se TV sändningarna. Vill du kolla på slutspelet genom stream online så visar C More hela slutspelet.

Läs mer: SHL spelschema

SHL slutspel stream live

Streama SHL slutspelet direkt online och se matcherna när och vart du vill från din favoritenhet. På C More kan du enkelt se stream online på mobil, dator, surfplatta eller storbilds-TV. Vi listar även alla SHL Live streams så att du innan match kan planera när och hur du ska streama din SHL-match.

Gå till: SHL live stream

SHL slutspel 2018 TV

För dig som hellre vill se TV sändningar på det traditionella sättet så står TV4 och C More för det. De flesta matcherna visas i C More kanalerna C More Live och C More Hockey. Ett fåtal matcher visas i TV4s ordinarie kanal.

SHL slutspel gratis

C More har ibland gratis testperiod av deras streamingtjänst. Det är ett bra tillfälle att se SHL slutspel gratis.

Kolla om C More fortfarande har gratis testperiod här

 

Här på Allt om matchen letar vi alltid efter gratis streams av sport. Det är helt gratis att använda Allt om matchen och du behöver inte lägga in något kreditkort för att använda tjänsten. Kom ihåg att spara Allt om matchen som favorit i den webbläsare för att inte missa någon gratis stream.

Missade du en SHL-match?

SHL’s hemsida kan du se höjdpunkter från de största matcher. Missade du en match kan du alltid gå dit och kolla höjdpunkterna.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

To Top