Premier League

Live stream Liverpool – Manchester United 14/10

Denna helg är det dags för storslaget derby i Premier League. Derbyn mellan de två lagen är även kallat ”The North-West Derby”. Rivaliteten är djupt rotad och sträcker sig till och med utanför fotbollsplanen. Det är faktiskt klassat som en av de största rivaliteterna i världen. Med andra ord en väldigt laddad och viktig match!

Så här ser du matchen live stream

Hur man tittar på Premier League live stream Liverpool vs Manchester United den 14 oktober. Vi sammanställer de vanligaste sätten att se matchen och vart du kan se lagliga gratis streams.

Live streama matchen på Viaplay

  1. Gå till Viaplay
  2. Registrera & välj sportpaketet
  3. Starta din stream
  4. Avsluta abonnemanget när du vill

Gå till Viaplay

Gratis live stream

Vi letar ständigt efter lagliga gratis live streams. Ibland kan vissa tv-kanaler och streamingtjänster erbjuda fria testperioder där man kan se Premier League och utvärdera tjänsten. Dessvärre har vi inte hittat några för denna match och rekommenderar att använda Viaplay.

När kommer Zlatan tillbaka till United?

Enligt rykten kommer Zlatan Ibrahimovic att steppa upp försöken att återvända till full träning genom att göra en daglig återgång till Manchester Uniteds träningskomplex redan nästa månad, november. Superstjärnan har varit borta sedan april där han blev skadad i Europa League.

Om allt går enligt planen, planerar United att ta Ibrahimovic tillbaka i sin första match i slutet av november, med sikte på att han kan medverka i matchen mot Arsenal den 2 december.

Alla matchdetaljer för Liverpool – Manchester United

Missa inga detaljer om den storslagna matchen. Hitta allt om tider, stream och odds.

Gå till matchdetaljer

Live stream Liverpool – Manchester United 14/10
Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

To Top