SHL Odds

Streama på C-More

Vinnare SHL 2018/2019 odds

Hitta bästa odds på vinnare SHL 2018/2019. Vi har sammanställd vilka odds spelbolagen ger för SHL 2018/2019 vinnare odds.


 • 200% bonus upp till 1000 kr
 • Växjö Lakers HC 3.50
 • Färjestad 6.50
 • Frölunda 8.00
 • Djurgården IF 10.00

Spela på Unibet

 • Betsafe
  Upp till 2000 kr oddsbonus
 • Växjö Lakers HC 2.55
 • Frölunda 7.00
 • Skellefteå AIK 9.00
 • Djurgården IF 10.00

Spela på Betsafe

 • Betfair
  100% bonus upp till 1000 kr
 • Växjö Lakers HC 2.87
 • Frölunda 6.00
 • Färjestad 8.50
 • Skellefteå AIK 8.50

Spela på Betfair

Populära odds

Odds Frölunda, odds HV71

Odds betting på SHL – så här funkar det

Haka på matcherna och spela på ishockey och SHL, Sveriges högsta ishockeyliga. Var med i spänningen när de bästa svenska klubbarna som Skellefteå AIK, HV71, Djurgården, Luleå och Färjestad. Många bettar på SHL då det gör att man blir extra engagerad i matcherna. Man kan även betta tillsammans man vänner eller familj och på så sätt följa en match tillsammans. I Sverige finns det ett stort utbud av spelbolag som erbjuder SHL odds betting. NordicBet är en bra aktör för ishockey SHL odds. NordicBet är dessutom huvudsponsor av SHL.

När man lägger ett spel finns det flera typer av strategier och speltyper. Vi har listat några av de vanligaste längre ned på sidan. Viktigt att tänka på när man lägger ett spel är att man tror på sitt spel och har analyserat det. Det finns mycket information om rekar, speltips och statistik på nätet, vilket underlättar när man ska lägga sitt spel. Vi på Allt om matchen vill att du ska välja rätt spelbolag och har därför listat de vanligaste spelbolagen i Sverige som är testade av tusentals svenskar och samtidigt erbjuder bra SHL odds. För SHL betting rekommenderar vi spelbolagen NordicBetBetsafeUnibet och LeoVegas Sport.

Vanliga typer av spel

Korttidsspel

Många uppskattar korttidsspelen som man lägger under pågående SHL-säsong och under matcher. Upplev spänningen i rinken och den potentiellt snabba utdelningen.

1X2 matchspel

Den populäraste spelformen är att spela på matchresultat. Antingen bettar du på vad ställningen blir eller det enklaste sättet som är på vilket lag som vinner eller om det blir oavgjort.

Antal mål (över/under)

Här är det endast fokus på mål. Och vem gillar inte när det blir mål i ishockey? Hur många mål blir det i matchen eller hur många mål gör ett visst lag eller en viss spelare?

Livebetta

Häng med i de snabba passningar, hårda tacklingarna och snygga målen. I livebetting snackar vi spänning och direkta kickar. Betta under ishockey-matchens gång och anpassa dina spel efter hur det går i matchen. De vanligaste spelen på livebetting är:

Nästa mål

Spela på vem som petar in nästa mål. Känn trycket och känslan i ishockeyrinken och lägg ditt bett där efter.

Vinnare halvlek

Spela på vilket lag som vinner pågående period.

Nästa målskytt

Ibland är det tydligt vem som kommer göra mål. Här handlar det om känsla och precision för att pricka rätt på vem som kommer göra nästa mål.

Långtidsspel

Det finns en mängd spel att välja bland redan innan SHL-säsongen har börjat som är så kallade långtidsspel. De funkar även under pågående säsong.

Vinnare av SHL 2017/18

En av de populäraste spelen är på vilket lag som plockar hem SM-bucklan och vinner hela SHL eller vilka lag som kommer att spela i SM-finalen.

Gruppvinnare

Känns det svårt att lista ut vinnare av SHL? Betta i så fall på gruppvinnare istället som kan vara lite lättare att förutse.

Bästa målgörare

Ett annat kul spel att ha med under säsongen är vem som gör flest mål. Lägg ett bet på den du tror och håll räkningen mot alla andra spelare.

Så bettar du på SHL

 1. Välj spelbolag. Vi rekommenderar NordicBet för SHL
 2. Registrera dig & gör en insättning
 3. Hitta din match och lägg ditt spel

Gå till NordicBet

Odds uppdaterade 9 augusti 2018


To Top