Fotboll

Bettingbolag för live streaming

Bettingbolag för live streaming

Bettingbolag för live streaming växer sig allt starkare och sport överlag har aldrig någonsin varit större gentemot vad det är nu under år 2020 och de största lagen tjänar miljarder och åter miljarder på årliga intäkter för lukrativa TV-rättigheter. De största TV-bolagen slåss ständigt om rättigheter till de allra hetaste ligorna i världen. Fotboll är med sina ca 3,5 miljarder följare den allra mest populära sporten i världen och engelska Premier League en av de dyraste ligorna i världen. Därför är det extra viktigt för TV-bolagen att signa just ligor likt dessa.

I Sverige är det Viaplay och Cmore som står för sportunderhållningen och där kan du som svensk signa upp konto för att följa toppidrotten i sporter som Basket, Golf, Fotboll, Ishockey, Tennis och mycket mer. Nackdelen med sidor likt dessa är att det tar ganska mycket i betalt. För att ha konton på båda sidor och tillgång till hela sportutbudet behöver du punga ut med ca 1 000 kronor i månaden. Smakar det så kostar det…

Gratis Live Streamad Sport – Bettingbolag för live streaming

Har du tröttnat på att plånboken läcker månad för månad men ändå vill följa stor del av världens bästa sporter så har vi på AlltomMatchen ett utomordentligt tips för dig. Många stora svenska bettingbolag har förstått vikten av att vara innovativa och erbjuder allt oftare gratis live streamad sport på sina hemsidor, oftast med enda motkravet att du ska inneha ett konto samt gjort en insättning. Här nedan kommer vi lista två av de allra bästa bettingbolag för live streaming:

Bet365 Livestream

Det är omöjligt att göra en lista med de allra bästa bettingbolag för live streaming sport utan nämna Bet365 som är ett av världens största spelbolag. Faktum är att Bet365’s produkt levererar högt betyg inom de flesta kategorier hos spelbolag. Detta gigantiska spelbolag titulerar sig också, passande nog, som bäst på live odds & live streaming. Spelbolagets livestream håller absolut högsta klass.

Det enda som krävs för att du ska kunna ta del av den live sända sporten är att du innehar ett konto hos Bet365 samt har minst 1 krona i saldo alternativt ett levande spel. På Bet365’s livestream kan du ta del av all möjlig sport från världens alla hörn och är således ett måste att ha fall du vill kunna se live sport gratis. Där sänds matcher från alla möjliga turneringar inom sporter såsom Tennis, Dart, Golf men även fotbollsmatcher från världens alla hörn. Ja, faktum är att det mesta sporter finns representerade i Bet365 Live stream-utbud. Om du är finsk och är intresserad av finsk livestream på exempelvis Bet365, kan vi rekommendera https://www.vedonlyontibonukset.com/liveveto.

Unibet Livestream

Ja, var ska man egentligen börja när det kommer till ett av de allra mest kompletta och kanske till och med det bästa spelbolaget i världen svenska Unibet. Unibet’s spelutbud är av högsta klass och innehåller alltifrån odds, poker, casino till live streamad sport. Unibet’s kunder sträcker sig över hela världen och uppgår till miljontals användare och samtidigt som fler och fler ansluter sig till Unibet och dess magnifika spelutbud. Det finns en rad fördelar med att inneha ett konto hos Unibet. Bland annat en rad olika och innovativa kampanjer, generösa välkomstbonusar samt, kort och gott, ett otroligt spelutbud samt livestreamad sport.

År 2020 visade sig starta på absolut bästa sätt för det svenska bettingbolaget i och med det alldeles färska partneravtalet med Allsvenskan i fotboll. Efter ett 85-årigt samarbete mellan Allsvenskan och statliga Svenska Spel är numer Unibet huvudsponsor för Sveriges högstaserie i fotboll. Avtalet gäller fram till 2026 och är värt ca 800 miljoner kronor. Dersim Sylwan, nuvarande GM för Kindred Group,Unibet’s ägare, uttalade sig att detta är företagets största satsning på svensk idrott någonsin.

Det blev däremot ingen jättebra start för Unibet’s svenska satsning då Allsvenskan i Mars månad blev uppskjuten på grund av den Corona-pandemi som råder i världen.

Hos Unibet är odds och live betting i stort fokus och med Kambi som oddsleverantör är du garanterad odds i mängder av högsta klass. Live betting är i stort fokus hos Unibet och via Unibet TV kan du, i stort sett, följa varje match via statistik eller live stream.

Unibet TV

Vi Unibet TV kan du ta del av över 40 000 livestreamade matcher per år. Faktum är att Unibet, tillsammans med bland annat tidigare nämnda Bet365, är bland marknadens bästa spelbolag för livestreamad sport. Även hos detta spelbolag är enda kravet att du ska ha pengar på spelkontot eller minst ett spel levande under de senaste 24 timmarna. Hos Unibet och Unibet TV kan du ta del av och titta på direktsänd sport från några av de allra största ligorna i världen. Några av de största ligorna i fotboll som La Liga (Spanien), Serie A (Italien) och Bundesliga (Tyskland) återfinns hos Unibet TV. Men även världsligor i andra sporter som NBA, NFL och KHL erbjuds hos Unibet!

 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

To Top